Hesterliena

portretfotografie

Hesterliena Wolthuis fotograaf 
in Groningen

Ik weet dat het eng kan zijn om gezien te worden en hoe spannend het daardoor kan zijn om gefotografeerd te worden. Als ik jouw fotografeer geef ik je de tijd en ruimte om je om te ontspannen en je kwetsbaarheid te laten zien. Door gewoon als mensen met elkaar te zijn en te praten, ontstaan in mijn ervaring de krachtigste beelden iedereen.

Omdat iedereen anders is, vind ik het belangrijk om bij elke opdracht in gesprek te gaan met de gefotografeerde. Iemands persoonlijkheid, wensen en het doel van de foto neem ik allemaal mee in het uiteindelijke resultaat.

Al in mijn jeugd ben ik gaan waarderen wat dicht bij huis is, omdat we als gezin niet veel reisden. Ik heb geleerd te zien hoe mooi het alledaagse kan zijn. Hoe dezelfde straat er elke dag weer heel anders uit kan zien. Hoe het lichtspel, de schaduwen van de zon en de mensen letterlijk de omgeving kleuren. Het gewone toch bijzonder wordt.

Daarom hebben mijn portretten vaak een contrast tussen sterke kleuren, hardere contrasten met een strakke, zorgvuldig vormgegeven compositie. Maar hebben de geportretteerden op de foto juist een ontspannen blik en houding.

Hesterliena portretfotografie in Groningen

Wil je ook foto’s laten maken in Groningen? Stuur direct een mail voor meer informatie naar hesterliena@gmail.com

Wil je ook foto’s laten maken in Groningen? Stuur direct een mail met je wensen en vragen naar hesterliena@gmail.com